LOPPUUNMYYTY Muurame Golf pelioikeustilaus liikuntarahamaksulla


Suurin määrä ilmoittautumisia on saavutettu!TILAUSINFO

Tee sitova pelioikeustilaus aikuiselle tai päätoimiselle opiskelijalle (22 vuotta täyttävä tai vanhempi) pelikaudelle 2021 tällä nettilomakkeella, kun maksat pelioikeusmaksusi osin tai kokonaan liikuntarahalla, lahjakortilla tai edellisten yhdistelmällä. Mahdollisen loppuerotuksen laskutamme NexGolfiisi.

Mikäli maksat vuokrapelioikeuden heti omassa verkkopankissa, luottokortilla tai haluat laskun / osamaksun tee tilaus verkkokaupassamme . Verkkokaupan kautta tehdyn ja maksetun tilauksen voimme kirjata käyttäjälleen heti (toimiston palveluaikoina).


Huom! Pelioikeuksia on tilattavissa sama määrä tilauslomakkeen kuin verkkokaupankin kautta ja pelioikeudet kirjataan tilaajille tilausjärjestyksessä. Emme voi kuitenkaan taata, että pelioikeuksia riittää tilauslomakkeen kautta kaikille. Pelioikeuksia saamme välitykseemme osakkailta vain rajallisen määrän ja osakkailla on myös oikeus vetää välitykseen ilmoittamansa pelioikeus pois myynnistämme, ennen kuin olemme kirjanneet sen uudelle käyttäjälle. Pelioikeudet saattavat loppua täten kesken. Mikäli emme voi toimittaa lomakkeella tilaamaasi pelioikeutta saatavuusongelman vuoksi, jää tilauksesi odottamaan mahdollisesti myöhemmin vapautuvaa pelioikeutta.


Tilausruuhkan välttämiseksi ja asioinnin nopeuttamiseksi, tarkista ennen lomakkeen täyttöä käytössäsi olevan liikuntaedun laatu ja määrä. Etänä tehtävien mobiili- ja sovellusmaksujen osalta tarkista käytössä oleva saldosi kirjautumalla liikuntaetusi tarjoajan sähköiseen palveluun. Mikäli et ole käyttänyt aiemmin liikuntaetusi tarjoajan sovellusta tai internet sivustoa, tee tarvittavat toimenpiteen palvelun sujuvan käytön mahdollistamiseksi ja ole tarvittaessa yhteydessä työnantajaasi saadaksesi tarvitsemasi kirjautumistiedot sähköiseen palveluun.

Tilauslomakkeita, joista puuttuu oleellisia tietoja emme voi käsitellä, täytäthän lomakkeen huolellisesti ja yksityiskohtaisesti. Teemme veloitukset antamiesi maksutietojen perusteella ja vastaat tilaajana itse lomakkeella syöttämiesi maksutietojesi oikeellisuudesta. Etäveloituksen ajankohdasta ja tavasta sovitaan aina tilaajan kanssa henkilökohtaisesti erikseen. Olemme puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä, kun tilauksesi on vuorollaan käsittelyssä ja liikuntarahamaksusi on ajankohtainen. Pyrimme tekemään veloitukset/hoitamaan maksut kuntoon mahdollisimman nopeasti mutta vähintään kuukauden sisällä tilauksestasi, joten odotathan kaikessa rauhassa yhteydenottoamme ja tilauksesi käsittelyvuoroa. Käsittelemme verkkokaupan ja nettilomakkeen tilaukset (kaikkiaan n. 250 tilausta) ja maksutapahtumat yksitellen ja tilausruuhkan purku vie aikaa. Ajoissa (helmi-maaliskuu) tehtyjen tilauksien ja maksujen osalta pelioikeuden siirrot hoidetaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua kuntoon. Lähempänä kentän avausajankohtaa tehdyn tilauksen osalta tulee varautua ruuhkaan ja viiveeseen pelioikeuden maksun ja siirron osalta. Pelioikeus voidaan siirtää tilaajalle vasta kun kaikki maksut hoidettu, joten teethän tilauksesi ajoissa ennen ensimmäistä peliaikaa. Muurame Golfin toimisto ja klubi on suljettu alkukevään ajan remontin vuoksi. Klubilla asioimisen sijaan tullaan asiointi hoitamaan etänä.

PELIOIKEUSTILAUS  • Etkö ole vielä MGS:n jäsen, mutta haluiasit jäseneksi? Täytä ja lähetä netin kautta Muuramen Golfseura ry:n JÄSENHAKEMUSLOMAKE. Käsittelemme jäsenhakemuksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Vahvistamme jäsenyytesi sähköpostitse jäsenlaskun kera. Maksettuasi jäsenlaskun olet oikeutettu tilaamaan jäsenhintaisen pelioikeuden.
  • Muuramen Golfseura ry:n jäsen, huolehdithan että kauden 2021 jäsenmaksusi on kunnossa käyttäessäsi jäsenhintaa.
  • Mikäli valitsit opiskelipelioikeuden, tulee sinun olla päätoiminen opiskelija. Toimita todistus päätoimisesta opiskelustasi heti lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi
Syötä summa muodossa esim. 443,00

Varmista että antamasi tiedot ovat oikein

Täytä tämä jos ensisijainen maksusi ei riitä kattamaan pelioikeusmaksun summaa

Tee valinata vain jos ensisijaisen liikuntarahamaksun jälkeen maksusi jäi osin avoimeksi

Kirjaa tähän mahdolliset lisätiedot ja huomiot

Tarkista lopuksi lomakkeelle antamasi tiedot. Pelioikeustilauksesi maksutietoineen on sitova lähetettyäsi lomakkeen.

Lähetä tilauksesi LÄHETÄ LOMAKE painikkeesta.

Mikäli tilasit opiskelipelioikeuden, muista lähettää todistus päätoimisesta opiskelustasi heti lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi


Kiitos tilauksestasiRekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi