Pelioikeusilmoitus 2021

 

Hyvä Muurame Golf Oy:n osakas!


Tällä lomakkeella ilmoitetaan Muurame Golf Oy:n osakkeiden kauden 2021 pelioikeuksien käyttäjien tiedot tai halukkuutesi ottaa pelioikeus sähköisinä pelilippuina


Jos haluat vuokrata pelioikeuden jonkun muun seuran kuin Muuramen Golfseuran jäsenelle, omistat D-sarjan osakkeen tai haluat pelioikeutesi sähköisinä pelilippuina tulee pelioikeusilmoitus tehdä tällä lomakkeella. 


B- ja C-osakkeiden haltijat (ei yritykset) voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kätevimmin kirjautumalla omilla tunnuksillaan NexGolf-järjestelmään. Osakas voi nimetä järjestelmän kautta joko itsensä tai jonkun muun MGS:n jäsenen pelioikeutensa käyttäjäksi. Pelioikeus tulee tällöin välittömästi käyttöön ja muita toimenpiteitä ei tarvita.


HUOM! Epidemian varotoimina pelioikeus ohjeistetaan otettavaksi käyttöön perinteisten paperisten pelilippujen sijaan sähköisenä sarjakorttina. Minimoidaksemme asiakaspalvelukontaktit ja mahdollistaaksemme toiminnan myös klubin ollessa suljettuna, suosittelemme valitsemaan perinteisten paperisten pelilippujen sijaan aina ensisijassa sähköisen sarjakortin.


Emme välitä pelilippuja toisille osapuolille, eli emme toimi välikätenä osakkaan pelilippujen käyttäjien välillä.

Mikäli pelikertojen käyttäjinä on useita henkilöitä, suosittelemme valitsemaan sähköisen sarjakortin jonka käyttökoodin voi antaa niin halutessaan myös toiselle osapuolelle.

Pelioikeudet siirretään vasta kun osakkeen vastikemaksu on maksettu.

(Vastikelaskut laskutetaan yhtiökokouksen jälkeen 3/2021)


Täytäthän tiedot huolellisesti ja muistathan lopuksi painaa sivun alalaidasta kohtaa 'LÄHETÄ'. Kiitos.
OSAKKEEN TIEDOT


esim. B132 tai D16
henkilön tai yrityksen nimiPELIOIKEUKSIEN KÄYTTÖ 2021

Täytä vain omaa osakesarjaasi koskeva kohta

HUOM! Epidemian varotoimina pelioikeus ohjeistetaan otettavaksi käyttöön perinteisten paperisten pelilippujen sijaan sähköisenä sarjakorttina.
NIMETTYJEN PELIOIKEUKSIEN KÄYTTÄJIEN TIEDOT

Jätä tyhjäksi, mikäli sinulle tulee vain sähköisiä pelilippuja

KÄYTTÄJÄ 1:

KÄYTTÄJÄ 2:
(mahdollinen vain D-sarjan osakkeissa) 

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi